Joepie Kinderopvang

Joepie Kinderopvang

Hoe kunnen we meer aanmeldingen genereren voor onze nieuwe kinderopvang die binnenkort opent in een naastgelegen dorp? Dat was de vraag waar het management van Joepie Kinderopvang naar ons kwam. En daar bedachten wij een oplossing op.

KlantJoepie Kinderopvang
OpdrachtSocial media advertising
Instagram@joepiekinderopvang
LocatieNuland

Campagne ontwikkeling en beheer

Om bereik en aandacht te genereren voor de nieuwe vestiging die komt in Vinkel bedachten wij een social media campagne. Voorafgaand zorgden we er samen met het management van Joepie voor dat de landingspagina goed ingericht was met de juiste informatie. Mensen die dan via de campagne doorklikken komen op deze landingspagina uit en vinden alle informatie die ze nodig hebben én konden direct de inschrijving regelen.

Resultaat

De campagne boekte binnen een paar weken al haar eerste succes. Aandacht werd gegenereerd en de eerste paar aanmeldingen kwamen al binnen via de campagne. Naast de campagnes die we creëren voor Joepie Kinderopvang, zijn we ook sparringpartner. Bij vraagstukken of extern advies worden we ingeschakeld om (creatief) mee te denken. Handig en leuk!

 “Bij Joepie Kinderopvang zijn we erg blij met Roze Pepers. Ze helpen ons als de beste met het opzetten van sociale media campagnes en de strategie te bepalen. De korte lijntjes zorgen voor een fijne samenwerking!”

Maud van Grinsven

Maud van Grinsven

Management Joepie Kinderopvang