Roze Pepers - Marketingbureau
Over ons

Wij zijn

Met onze creativiteit, gedrevenheid en frisse blik gaan we graag voor je aan de slag. Wij creëren, bedenken en voeren de tofste campagnes voor je uit. Wij zorgen voor de pit binnen jullie bedrijf op gebied van marketing en communicatie. 

SAM ARTS

creatief | enthousiast | samenbrengen |  organiseren

SAM

Verbindend, open en op zoek naar unieke verhalen. Met een ruime blik en een dosis positiviteit gaat ze graag op pad in haar hometown ‘s-Hertogenbosch. Wordt blij van goede gesprekken en het ontdekken van de tofste plekken. Enorm geïnteresseerd in de maatschappij en het verhaal achter een persoon of bedrijf. Door haar creative geest is niks te gek en maakt ze met een analytisch inzicht van een hersenspinsel een helder plan.

MAUD

Creatief, gedreven en op zoek naar beleving. Is jaloers op Floortje Dessing die de wereld over reist op zoek naar bijzondere verhalen. Een ding hebben ze gemeen: het verzamelen en ontdekken van de mooie verhalen achter de mensen, maar ook bedrijven. Samen creëren we iets bijzonders. 

MAUD VAN DE WETERING

creatief | ondernemen | iets bijzonders creëren

Bakkie doen

Wij komen graag een bakkie doen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Frisse blik

Wij werpen een frisse blik op jouw marketingstrategie.

Samen sparren

Niets is leuker dan samen sparren over nieuwe ideeën of mogelijkheden binnen jouw bedrijf.

Snel schakelen

Wij houden van snel schakelen en houden graag de lijntjes kort.

Roze Pepers - over ons

Beetje extra pit nodig?

Kan jouw bedrijf wel wat extra pit gebruiken op het gebied van marketing en communicatie? Wij komen graag eens langs om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen.