Over ons

Roze Pepers over ons

Creativiteit,
scherpte & 
beleving.

Bedenken, schrijven, creëren en optimaliseren. We gaan aan de slag met jouw (creatieve) vraagstuk. Website, social media, campagnes, strategisch advies of adverteren. We regelen het voor je.

Waarom Roze Pepers?

Roze pepers bevatten geen pittige pepersmaak, maar juist een verfijnd aromatische, aangename pikante smaak. Ze zijn tweehuizig én deze pepers komen het best tot z’n recht in gerechten waar geen andere krachtige kruiden gebruikt worden. Ze zorgen voor een kleurrijk accent. Ideaal om jouw gerecht op smaak te brengen.

Toen we onze naam bedachten, kwamen we erachter dat we best veel overeenkomsten hebben met de roze peper. We houden ervan om verfijnd te werk te gaan. Komen uit twee huizen, maar wel dezelfde dorpse grond en streven ernaar om de marketing binnen jouw bedrijf op smaak te brengen!

Roze Pepers
Maud Roze Pepers

Maud
van de
Wetering

creatief | ondernemen |
iets bijzonders creëren

Creatief, gedreven en op zoek naar beleving. Is jaloers op Floortje Dessing die de wereld over reist op zoek naar bijzondere verhalen. Een ding hebben ze gemeen: het verzamelen en ontdekken van de mooie verhalen achter de mensen. Samen creëren we iets bijzonders.

Oh, en houdt van alles wat Spaans is.

Verbindend, open en op zoek naar unieke verhalen. Met een ruime blik en een dosis positiviteit gaat ze graag op pad in haar hometown ‘s-Hertogenbosch. Wordt blij van goede gesprekken en het ontdekken van de tofste plekken. Enorm geïnteresseerd in de maatschappij en het verhaal achter een persoon of bedrijf. Door haar creative geest is niks te gek en maakt ze met een analytisch inzicht van een hersenspinsel een helder plan.

Sam
Arts

creatief | enthousiast |
samenbrengen |  organiseren

Sam Roze Pepers