Contact ons

  Contactgegevens

  Roze Pepers
  Marketingcommunicatiebureau

  info@rozepepers.nl
  www.rozepepers.nl

  Maud van de Wetering
  maud@rozepepers.nl | 06-14 32 74 62

  Sam Arts
  sam@rozepepers.nl | 06-39 60 20 23

  Heeswijk – Dinther
  ‘s-Hertogenbosch

  KVK: 80481078

  • “Sinds begin dit jaar werk ik samen met de dames van Roze Pepers voor SEO en website-optimalisatie van mijn paella-cateringbedrijf. Het contact is sinds het begin top en de campagne die ze mee hebben opgezet is simpelweg geweldig. Zowel de communicatie als de professionaliteit van Roze Pepers heeft tot een flinke groei van nieuwe klanten geleid. Ik ben ze erg dankbaar en raad ze aan iedereen aan!”

   Pepaella, Pepe van Herpen
   Pepaella
   Pepe van Herpen, eigenaar
  • “Als Vrienden van Bambabani zetten we ons in voor een betere wereld voor de jongste generatie van Zuid-Afrika. Dat kan niet zonder storytelling, wat iedereen moet weten hoe je jongen kinderen in deze regio een kick-start in hun leven kunt geven. Roze Pepers helpt ons enorm daarbij met gerichte content, een goede planning en prettige samenwerking!”

   Ed Rakhorst, Bambanani
   Bambanani
   Ed Rakhorst, project- en investeringsmanager
  • “De dames van Roze Pepers helpen mij enorm bij mijn dagelijkse werkzaamheden rondom de arbeidsmarktcommunicatie van Laverhof. Erg waardevol om samen met een jong, energiek en zeer toegankelijke partij te sparren over uiteenlopende vraagstukken. Het voelt aan als samenwerken met collega’s!”

   Anouk van den Akker, Laverhof
   Laverhof
   Anouk van den Akker, HRM adviseur
  • “Na de overname en verbouwing van de showroom, werd het tijd om de marketing en communicatie tegen het licht te houden. Via via kwamen we uit bij Roze Pepers in Heeswijk-Dinther. Om onze producten en diensten naar buiten te brengen hebben we volledig ingezet op social media waarin Roze Pepers ons volledig in ondersteunt en ontzorgt. Van teksten schrijven tot het plaatsen van berichten, ze nemen alle zorgen voor ons uit handen. Maud en Sam weten waar ze over praten en weten de juiste doelgroepen te bereiken, wat ons veel tijd en rust geeft. We zijn erg te spreken over de manier van werken en communiceren en hopen hier nog lang gebruik van te maken!”

   Jorin Jacobs
   Jacobs Hout- en Bouwmaterialen
   Jorin Jacobs, eigenaar
  • “Voor het laten groeien van mijn praktijk was ik op zoek naar een marketingbureau die er geen doekjes omwindt. Iemand die mij kan helpen met de zichtbaarheid online vergroten zowel met advertenties als met het schrijven van teksten voor de website. Niks is te gek voor dit duo. Ze zijn gemakkelijk te bereiken, staan open voor alle suggesties en zijn lekker laagdrempelig in de omgang. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een jong, energiek en persoonlijk marketingbedrijf!”

   Julie Dignouts
   Fysio Noordkade
   Julie Dignouts, eigenaar
  •  “Ik ben zó blij met het resultaat van mijn website. Het is precies geworden zoals ik voor ogen had. Dus ik ben de dames van Roze Pepers erg dankbaar! Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen, het was makkelijk om tussentijds met hun in contact te komen waardoor er een prettige manier van samenwerken mogelijk was. Duidelijke en goede communicatie en natuurlijk hun professionele kijk, kortom heel erg bedankt!”

   Sharon Cranen
   Sharon Cranen Coaching
   Sharon Cranen, eigenaar
  • “Roze Pepers zorgt er voor dat onze advieswijzers online beter zichtbaar zijn en gevonden worden. Erg fijn, want zo verbreden wij ons bereik.”

   Frank Hanegraaf
   Van Soest & Partners
   Frank Hanegraaf, eigenaar
  • “Bij Joepie Kinderopvang zijn we erg blij met Roze Pepers. Ze helpen ons als de beste met het opzetten van sociale media campagnes en de strategie te bepalen. De korte lijntjes zorgen voor een fijne samenwerking!”

   Maud van Grinsven
   Joepie Kinderopvang
   Maud van Grinsven, management
  • “Na een korte breefing gingen de dames van Roze Pepers aan de slag met de teksten van mijn website. Het resultaat? Prettig leesbare teksten in de juiste tone of voice, aansluitend bij mij als persoon en mijn bedrijf. Ook werd ik goed en geheel vrijblijvend geadviseerd over het onderhoud van mijn website en de belangrijke aandachtspunten hierin. Kortom, een heel tevreden klant hier!”

   Anneke de Kort
   Anneke de Kort | Office Support - Virtual Assistant
   Anneke de Kort, eigenaar