Roze Pepers - Marketingbureau
Contact

  Contactgegevens

  Roze Pepers
  Marketingcommunicatiebureau

  info@rozepepers.nl
  www.rozepepers.nl

  Maud van de Wetering
  maud@rozepepers.nl | 06-14 32 74 62

  Sam Arts
  sam@rozepepers.nl | 06-39 60 20 23

  Heeswijk – Dinther
  ‘s-Hertogenbosch

  KVK: 80481078

  • “Na de overname en verbouwing van de showroom, werd het tijd om de marketing en communicatie tegen het licht te houden. Via via kwamen we uit bij Roze Pepers in Heeswijk-Dinther. Om onze producten en diensten naar buiten te brengen hebben we volledig ingezet op social media waarin Roze Pepers ons volledig in ondersteunt en ontzorgt. Van teksten schrijven tot het plaatsen van berichten, ze nemen alle zorgen voor ons uit handen. Maud en Sam weten waar ze over praten en weten de juiste doelgroepen te bereiken, wat ons veel tijd en rust geeft. We zijn erg te spreken over de manier van werken en communiceren en hopen hier nog lang gebruik van te maken!”

   Jorin Jacobs
   Jacobs Hout- en Bouwmaterialen
   Jorin Jacobs, eigenaar
  • “De dames van Roze Pepers helpen mij enorm bij mijn dagelijkse werkzaamheden rondom de arbeidsmarktcommunicatie van Laverhof. Erg waardevol om samen met een jong, energiek en zeer toegankelijke partij te sparren over uiteenlopende vraagstukken. Het voelt aan als samenwerken met collega’s!”

   Anouk van den Akker, Laverhof
   Laverhof
   Anouk van den Akker, HRM adviseur
  • “Na een korte breefing gingen de dames van Roze Pepers aan de slag met de teksten van mijn website. Het resultaat? Prettig leesbare teksten in de juiste tone of voice, aansluitend bij mij als persoon en mijn bedrijf. Ook werd ik goed en geheel vrijblijvend geadviseerd over het onderhoud van mijn website en de belangrijke aandachtspunten hierin. Kortom, een heel tevreden klant hier!”

   Anneke de Kort
   Anneke de Kort | Office Support - Virtual Assistant
   Anneke de Kort, eigenaar
  • “Voor het laten groeien van mijn praktijk was ik op zoek naar een marketingbureau die er geen doekjes omwindt. Iemand die mij kan helpen met de zichtbaarheid online vergroten zowel met advertenties als met het schrijven van teksten voor de website. Niks is te gek voor dit duo. Ze zijn gemakkelijk te bereiken, staan open voor alle suggesties en zijn lekker laagdrempelig in de omgang. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een jong, energiek en persoonlijk marketingbedrijf!”

   Julie Dignouts
   Fysio Noordkade
   Julie Dignouts, eigenaar
  • “Roze Pepers zorgt er voor dat onze advieswijzers online beter zichtbaar zijn en gevonden worden. Erg fijn, want zo verbreden wij ons bereik.”

   Frank Hanegraaf
   Van Soest & Partners
   Frank Hanegraaf, eigenaar
  • “Bij Joepie Kinderopvang zijn we erg blij met Roze Pepers. Ze helpen ons als de beste met het opzetten van sociale media campagnes en de strategie te bepalen. De korte lijntjes zorgen voor een fijne samenwerking!”

   Maud van Grinsven
   Joepie Kinderopvang
   Maud van Grinsven, management
  • “We schakelde Roze Pepers in voor het afnemen van interviews en het schrijven van teksten in ons Smarter Magazine. Wat een verfrissende en creatieve verhalen hebben we ontvangen. We zijn ontzettend trots en blij met het resultaat! Aanrader!”

   Smarter
   Rob Haenen, eigenaar
  • “Maud en Sam helpen mijn bedrijf met het maken van interessante blogs en berichten. De resultaten die ze in korte tijd hebben laten zien, zijn beter dan andere bedrijven waarmee ik eerder heb gewerkt. Ze zijn betrouwbaar, communiceren snel, en komen met waardevolle ideeën.”

   Patrick Pelsma - Weg Met Excel
   Weg Met Excel
   Patrick Pelsma
  •  “Als startend ondernemer vind ik het belangrijk om online goed zichtbaar te zijn. In mijn geval zijn het bruidsparen die mij “moeten vinden”. Als trouwambtenaar ben ik goed in het schrijven van mooie ceremonieverhalen, maar helaas niet in bruikbare teksten voor een website. Daarom heb ik aangeklopt bij Roze Pepers. Zij hebben mij stap voor stap geholpen met een zoekwoordenonderzoek en SEO-optimalisatie.”

   Joyce Renting
   Trouwambtenaar Joyce
   Joyce Renting, eigenaar