Adverteren,
kun je leren.

Of je laat het over aan ons.

Zoekmachine adverteren (SEA) helpt je hoger te scoren binnen zoekmachines zoals Google door middel van gerichte advertenties. Met SEA bereik je direct de juiste doelgroep en vergroot je je online zichtbaarheid. Dit leidt tot meer verkeer naar je website en meer potentiële klanten. Samen laten we jouw online aanwezigheid groeien en halen we het maximale uit je advertentiebudget!

De voordelen 

  • Snel resultaat!
  • Gerichte targeting
  • Flexibel budgetbeheer

zoekwoordenonderzoek | campagne ontwikkeling | periodieke optimalisatie | maandelijkse rapportage

Met zoekmachine adverteren richten we ons op de belangrijkste pijlers waar je als bedrijf op gevonden wilt worden: van algemene bekendheid tot een specifiek product of actie. Samen met jou bepalen we de belangrijkste zoekwoorden en door middel van een zoekwoordenonderzoek brengen we het zoekgedrag van de doelgroep in kaart. Hierna starten wij met het ontwikkelen van verschillende campagnes binnen Google Adwords. Belangrijk is dat iedere euro gericht uitgegeven wordt, dit is precies de reden dat wij periodiek optimaliseren. We vinden het belangrijk om je te betrekken bij de statistieken van de lopende campagnes. Daarom ontvang je iedere maand een rapportage met daarin de belangrijkste statistieken op een rij. Geen ingewikkelde rapportage, maar lekker in heldere taal!

Onze werkzaamheden

Zoekwoordenonderzoek
Campagne ontwikkeling
Periodieke optimalisatie
Maandelijkse rapportage

Hoe wil je dat gebruikers, de doelgroep, jouw bedrijf, dienst of product vinden? Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek, wat wij uitvoeren, brengen we het zoekgedrag in kaart en bepalen we de belangrijkste zoekwoorden. Zo gaan we gericht aan de slag met adverteren en zorgen we dat jouw bedrijf, product of dienst beter gevonden wordt binnen de zoekmachine, maar belangrijker nog: door de doelgroep.

Heb je nog geen Google Ads account? Geen probleem: wij maken er een voor je aan en richten deze helemaal voor je in. Wanneer je wel al een Google Ads account hebt optimaliseren we deze eerst voor we starten met campagne ontwikkeling. Op basis van de doelstellingen ontwikkelen wij de campagne en advertenties voor jouw bedrijf. We ontwikkelen passende advertentieteksten die de boodschap helder overbrengt en pas bij jouw merk of product. We adviseren en bepalen samen met jou een biedstrategie en het dagbudget voor de campagne. Zo ontwikkelen we effectieve en resultaatgerichte campagnes.

Natuurlijk willen we dat elke euro gericht uitgegeven wordt. Om ervoor te zorgen dat de advertenties binnen de zoekmachine geen eigen leven gaan leiden, optimaliseren wij deze periodiek (tweewekelijks tot maandelijks). Zo wordt het advertentiebudget optimaal benut en uitgegeven aan de juiste informatie. 

Natuurlijk vinden we het belangrijk om jou te betrekken bij de statistieken van de campagne(s) en je op de hoogte te houden hoe deze lopen. Maandelijks ontvang je van ons een rapportage met hierin de belangrijkste statistieken. Geen ingewikkelde rapportage, maar gewoon heldere taal.

Ons werk - Fysio Noordkade
Pepaella
Verloskundigenpraktijk Aanvang
Dutch Cleanroom Furniture - VE-Systems