Wij vertellen je alles
over zoekmachine
optimalisatie.

Dat zoek je goed!

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je bedrijf of product online goed vindbaar is. Zoekmachine optimalisatie (SEO) helpt je hoger te scoren binnen zoekmachines zoals Google, zonder de inzet van advertentiekosten. Online geworden betekent meer verkeer naar je website en meer potentiële klanten. Samen laten we jouw online zichtbaarheid groeien!

De voordelen 

  • Geen advertentiekosten
  • Langdurig resultaat
  • Vergroot websiteverkeer

zoekwoorden | content marketing | on- en off page seo | lokale seo

Bij zoekmachine optimalisatie kijken we naar de belangrijkste pijlers waar je als bedrijf of product op gevonden wilt worden. Na een zoekwoordenonderzoek bepalen we de belangrijkste zoekwoorden. We gaan aan de slag met het instellen en optimaliseren van de SEO op de website; voor én achter de schermen. Tot slot nemen we ook de lokale SEO mee, denk hierbij aan Google Mijn Bedrijf en het verzamelen van lokale reviews.

Onze werkzaamheden

Zoekwoorden
Content marketing
On-page SEO
Lokale SEO

Hoe wil je dat gebruikers, de doelgroep, jouw bedrijf, dienst of product vinden? Aan de hand van een zoekwoordenonderzoek, wat wij uitvoeren, brengen we het zoekgedrag in kaart en bepalen we de belangrijkste zoekwoorden. Zo gaan we gericht aan de slag met optimaliseren en zorgen we dat jouw bedrijf, product of dienst beter gevonden wordt binnen de zoekmachine, maar belangrijker nog: door de doelgroep.

Een belangrijk onderdeel van goede online zichtbaarheid is contentcreatie. Creëer content dat aansluit bij de doelgroep en wat aanspreekt. Van social media tot het schrijven van blogartikelen, wij denken hier graag over mee. Dit verstevigd de positie binnen de zoekmachine én mogelijk ook binnen de branche van jouw bedrijf of organisatie.

Met on-page SEO bedoelen we het optimaliseren van elke pagina op de website. Zoekmachines, zoals Google, kunnen de content en informatie beter begrijpen en indexeren. Denk hierbij aan het optimaliseren van header-, meta-, en alt-tags en de algemene structuur van de website.

Het optimaliseren van lokale SEO zorgt voor een betere lokale zichtbaarheid. Jouw bedrijf of product wordt beter zichtbaar voor klanten in de regio. Denk hierbij aan het aanmaken, instellen en/of optimaliseren van een Google Mijn Bedrijf profiel en het genereren van meer online reviews.

Ons werk - Fysio Noordkade
Ons werk - Hadeco Schilders
Ons werk - Van Soest & Partners