Roze Pepers - Marketingbureau
Diensten

Onze diensten

Je bent nu vast benieuwd wat we dan precies voor je kunnen betekenen? Om je alvast een beeld te geven van wat we nu precies doen hebben we onze diensten op een rijtje gezet voor je. Vragen staat vrij, dus twijfel niet en neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online en offline

Teksten schrijven

Wij zijn echte tekstschrijvers en (her)schrijven jouw teksten zowel voor offline als online gebruik. Denk hierbij aan het schrijven van websiteteksten, teksten voor op flyers of het uitlichten van succesverhalen. Websiteteksten schrijven wij SEO-proof. Zo kan Google de teksten indexeren en verbeteren we zo jouw online vind- en zichtbaarheid.

Op maat

Wij schrijven teksten op maat. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Adverteren

Wij denken graag mee op gebied van adverteren en bouwen campagnes voor jouw bedrijf.

Ik wil adverteren

Adverteren binnen de zoekmachine

SEA

Adverteren kun je leren. Of je laat het aan ons over. We verbeteren de online vind- en zichtbaarheid voor jouw bedrijf door middel van adverteren. Denk aan Google campagnes, maar ook campagnes via social media. Wij denken graag met je mee en richten jouw advertentieaccount in. We bouwen en optimaliseren campagnes en zorgen ervoor dat jij maandelijks een rapportage ontvangt van de lopende campagnes.

Zoekmachine optimalisatie

SEO

Wij zorgen ervoor dat jouw website SEO-proof wordt. We (her)schrijven teksten met SEO-optimalisatie zodat de content goed indexeerbaar is door de zoekmachine Google. Zo verbeteren we de online vind- en zichtbaarheid van jouw bedrijf en word je beter gevonden door de (potentiële) doelgroep. Meer weten over SEO? Lees dan dit artikel waarin wij wat geheimen met je delen.

Aan de slag

Wij gaan aan de slag met zoekmachine optimalisatie en zorgen ervoor dat jouw website SEO-proof wordt.

Ik wil aan de slag met SEO

Sparren?

Wij sparren graag met je over jouw (creatieve) vraagstuk.

Ik wil sparren!

Creatief

SPARRINGPARTNER

Wij zijn jouw creatief sparringpartner. Samen sparren we over nieuwe ideeën of hersenspinsels. Wij kunnen deze creatieve sessie vol met nieuwe ideeën en input uitwerken in een plan van aanpak. Wat zorgt voor overzicht en structuur. Kortom, een creatieve sessie is overal voor in te zetten op gebied van marketing en communicatie.

Blijf up-to-date

Website onderhoud

Website onderhoud is iets wat vaak wordt vergeten of onderschat. Maar wist je dat jaarlijks onderhoud de levensduur van je website met jaren kan verlengen. Back-ups worden gemaakt, de juiste updates worden gedraaid en wanneer er iets mankeert aan jouw website regelen wij het voor je. Tijd voor een update.

Tijd voor onderhoud

Samen met onze partner gespecialiseerd in website onderhoud, zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft.

Tijd voor een update.

Samenwerkingen

SMARTER

Partner in websitebeheer en onderhoud

Het is geen geheim dat we samenwerken leuk vinden. Door samen te werken met andere bedrijven, verbreden we onze horizon. We hebben net dat éxtra te bieden aan de klant. Voor website-onderhoud en beheer werken wij samen met Smarter. Wij blijven voor jou het aanspreekpunt en regelen het voor je!

ONDERNEMERSVERENIGING HDL

Netwerken kun je leren

Als jonge ondernemers vinden wij het belangrijk, maar vooral leuk om te netwerken. Nieuwe ondernemers ontmoeten, spreken en kennis delen. Een van de redenen dat we dan ook aangesloten zijn bij de Ondernemersvereniging HDL, de ondernemersvereniging van Heeswijk-Dinther en Loosbroek.

Wil jij graag onze creativiteit inzetten en wat Roze Pepers toevoegen aan jouw bedrijf? Dat kan! Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.