Fysio Noordkade

Fysio Noordkade

Voor Fysio Noordkade Veghel verbeteren wij de online zichtbaarheid. We doen dit door zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachine optimalisatie (SEO). De combinatie van deze twee zorgt er voor dat Fysio Noordkade beter gevonden wordt binnen de zoekmachine Google. Wat uiteindelijk bijdraagt aan een gevulde agenda! We vertellen je er graag meer over.

KlantFysio Noordkade
OpdrachtSEO en SEA
Instagram@fysionoordkade
LocatieVeghel
Fysio Noordkade

Online zichtbaarheid verbeteren

Om ervoor te zorgen dat de website online beter gevonden wordt hebben er veel grote aanpassingen plaatsgevonden. Zo hebben we alle website teksten (her)schreven en nieuwe pagina’s gecreëerd. De website teksten zijn SEO-proof geschreven. Dat wil zeggen dat de organische vind- en zichtbaarheid van de website verbeterd is binnen de zoekmachine. Op basis van een vooraf uitgevoerd zoekwoordenonderzoek kunnen we inspelen op het zoekgedrag van de doelgroep. Door de website teksten SEO-proof te maken is de content goed te indexeren door de zoekmachine Google en wordt de website beter gevonden door de (potentiële) doelgroep.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Versterk de online vind- en zichtbaadheid van jouw bedrijf online door middel van adverteren binnen de zoekmachine (SEA). Zo hebben we voor Fysio Noordkade het Google account opgezet, ingericht, campagnes gebouwd en optimaliseren we deze zodat er geen euro verloren gaat.

 “Voor het laten groeien van mijn praktijk was ik op zoek naar een marketingbureau die er geen doekjes omwindt. Iemand die mij kan helpen met de zichtbaarheid online vergroten, zowel met advertenties als met het schrijven van teksten voor de website. Niks is te gek voor dit duo. Ze zijn gemakkelijk te bereiken, staan open voor alle suggesties en zijn lekker laagdrempelig in de omgang. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een jong, energiek en persoonlijk marketingbedrijf!”

Julie Dignouts

Julie Dignouts

Eigenaar Fysio Noordkade

Creatief sparringpartner

Soms is het fijn om even te sparren over bepaalde vraagstukken met iemand. Zo ook voor Julie, eigenaar van Fysio Noordkade. Door middel van een (korte) sessie, mailtje of belletje kunnen we met je meedenken!

Website onderhoud

Wij onderhouden de website van Fysio Noordkade samen met onze partner in website onderhoud. De website is voorzien van de laatste updates, ontwikkelingen en back-ups. Website onderhoud verlengt onder andere de levensduur wat uiteindelijk dus ook weer kosten bespaard.

Benieuwd hoe we de online vind- en zichtbaarheid van jouw website kunnen verbeteren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Oh, en ben je op zoek naar een fysio gespecialiseerd in crossfitklachten? Gevonden.

Samenwerken?