Van Soest & Partners

Van Soest & Partners

Als bedrijf wil je graag hoog in de zoekresultaten komen van Google zodat je gevonden wordt door jouw (potentiële) doelgroep. Je wilt graag dat ze via de juiste informatie doorklikken naar je website. Daarvoor is het belangrijk dat de website goed is ingericht met de juiste informatie op de juiste plek. Hierin ondersteunen we de heren van Van Soest & Partners en zorgen we ervoor de website continu voorzien is van de actuele advieswijzers.

KlantVan Soest & Partners
OpdrachtSEO
Websitehttps://www.soestacc.com/
LocatieHeeswijk-Dinther

Advieswijzers

Van Soest & Partners beschikken over alle disciplines die een volwaardig accountantskantoor in huis behoort te hebben. Jaarlijks worden er veel advieswijzers ontwikkeld vanuit het SRA. Bruikbare en waardevolle informatie voor de (potentiële) klanten en partners van Van Soest & Partners. Doordat we voor iedere advieswijzer een speciale pagina ontwikkelen op de website, worden ze ook gevonden op deze informatie. Het verkeer blijft zo op de website en waar alle kennis en informatie over onderwerpen vindbaar is.

Online zichtbaarheid verbeteren

De zoekmachine Google is dol op deze informatie waardoor ze nog hogerop in de zoekresultaten verschijnen. Dit betekent dat ze online beter gevonden worden en we het online bereik verbreden. Door het snelle schakelen staat de juist informatie snel online zodat de zoekmachine deze informatie kan indexeren.

 “Roze Pepers zorgt ervoor dat onze advieswijzers online beter zichtbaar zijn en gevonden worden. Erg fijn, want zo verbreden wij ons bereik.”

Frank Hanegraaf

Frank Hanegraaf

Mede-directeur Van Soest & Partners