Sharon Cranen Coaching

Sharon Cranen Coaching

De website is vaak hét visitekaartje voor jouw bedrijf. Zo ook voor Sharon die haar eigen bedrijf gestart is. We ontwikkelden we haar nieuwe website voor haar coachingpraktijk. Dit zorgt voor online zichtbaarheid en een plek waar mensen terecht kunnen voor meer informatie over bijvoorbeeld het bedrijf, diensten of tarieven.

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk het hier.

KlantSharon Cranen Coaching
OpdrachtWebsite ontwikkeling
Instagram@sharoncranen_
LocatieHeeswijk-Dinther
Sharon Cranen Coaching

Online zichtbaarheid

Online zichtbaarheid is voor veel bedrijven een belangrijk onderwerp. Om online zichtbaar te zijn is het goed om te starten met het ontwikkelen van een website. Dit is het visitekaartje van jouw bedrijf en de plek waar veel mensen voor het eerst digitaal kennismaken met je producten en/of diensten.

Website ontwikkeling

Na een eerste kennismaking gingen we aan de slag met het ontwikkelen van een website voor de coachingpraktijk van Sharon Cranen. In overleg bepalen we het design, waarbij we goed kijken naar de bestaande huisstijl, en kijken we goed naar de tekstuele en visuele content voor op de website. Het is belangrijk dat deze gebruiksvriendelijk is voor de gebruiker: structuur en navigatie. Tussendoor sparren we samen en delen we onze blik en ideeën. Zo creëren we een mooi eindresultaat! 

“Ik ben zó blij met het resultaat van mijn website. Het is precies geworden zoals ik voor ogen had. Dus ik ben de dames van Roze Pepers erg dankbaar! Zij hebben goed geluisterd naar mijn wensen, het was makkelijk om tussentijds met hun in contact te komen waardoor er een prettige manier van samenwerken mogelijk was. Duidelijke en goede communicatie en natuurlijk hun professionele kijk, kortom heel erg bedankt!”

Sharon Cranen

Sharon Cranen

Eigenaar Sharon Cranen Coaching