Anneke de Kort 
Office Support & Virtual Assistant

Anneke de Kort | Office Support & Virtual Assistant

Soms is een frisse blik alles wat je nodig hebt. Virtual Assistant Anneke de Kort was toe aan vernieuwde teksten voor haar website. Tijd om samen te sparren!

Samen sparren

Onder het genot van een koffietje bespreken we samen de punten door. We leggen de focus op wat jij belangrijk vindt. Voor ons is een korte briefing vaak al genoeg om voor je aan de slag te gaan. En dat is precies wat we voor Anneke gedaan hebben. We hebben de website en haar wensen doorgenomen en zijn aan de slag gegaan.

KlantAnneke de Kort
OpdrachtTeksten schrijven
Instagram@annekedekort
LocatieHeeswijk-Dinther
Anneke de Kort

Website teksten schrijven

Na een korte briefing zijn de webteksten ontwikkeld voor de website van Virtual Assistant Anneke de Kort. We stemmen de teksten geheel af in de tone-of-voice van het bedrijf. Voor ons is het belangrijkste dat de teksten een afspiegeling zijn van je bedrijf en/of hoe je bent als ondernemer of persoon. Zakelijk, professioneel of juist met een knipoog? Alles is mogelijk.

SEO-geoptimaliseerd

SEO-geoptimaliseerde webteksten.. een hele mond vol! Wil je dat jouw teksten goed gevonden worden binnen de zoekmachine Google? Dan schrijven wij SEO-geoptimaliseerde webteksten. Zo indexeert Google jouw teksten en content optimaal wat zorgt voor een betere online vind- en zichtbaarheid. Wij vertellen je er graag meer over.

“Na een korte breefing gingen de dames van Roze Pepers aan de slag met de teksten van mijn website. Het resultaat? Prettig leesbare teksten in de juiste tone of voice, aansluitend bij mij als persoon en bedrijf. Ook werd ik goed en geheel vrijblijvend geadviseerd over het onderhoud van mijn website en de belangrijke aandachtspunten hierin. Kortom, een heel tevreden klant hier!”

Anneke de Kort

Anneke de Kort

Eigenaar Anneke de Kort
Office Support & Virtual Assistant