Trouwambtenaar Joyce

Website teksten schrijven

Goed gevonden online is belangrijk voor de meeste bedrijven, zo ook voor Trouwambtenaar Joyce. Een belangrijke zet is het optimaliseren van de website teksten op gebied van SEO. Val op en zorg dat je vindbaar bent tussen de zoekresultaten van jouw doelgroep.

Gevonden worden door de doelgroep

Je wilt graag met jouw website, diensten en/of producten gevonden worden tussen de zoekresultaten van je (potentiële) doelgroep. Maar hoe doe je dat? Hoe val je op tussen de zoekresultaten binnen de zoekmachine zonder meteen campagnes en advertentiebudget in te zetten? Juist, optimaliseer jouw website SEO-proof.

 "Als startend ondernemer vind ik het belangrijk om online goed zichtbaar te zijn. In mijn geval zijn het bruidsparen die mij "moeten vinden". Als trouwambtenaar ben ik goed in het schrijven van mooie ceremonieverhalen, maar helaas niet in bruikbare teksten voor een website. Daarom heb ik aangeklopt bij Roze Pepers.

Zij hebben mij stap voor stap geholpen met een zoekwoordenonderzoek en SEO-optimalisatie. Voor mij als leek hierin was het allemaal heel duidelijk en behapbaar. Dit kwam o.a. door het prettige eerste gesprek waarin ik aangaf wat mijn wensen waren. Vervolgens ook door het heldere contact per mail of telefoon waarin Maud en Sam steeds duidelijk aangaven waar ze precies mee bezig waren."

Joyce Renting, eigenaar Trouwambtenaar Joyce

SEO-optimalisatie

Voor de website van Trouwambtenaar Joyce hebben wij de website teksten SEO-geoptimaliseerd (Search Engine Optimalisation). Voorafgaand is er door ons een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd wat het zoekgedrag van de (potentiële) doelgroep in kaart brengt. Op basis van deze resultaten in combinatie met de wens vanuit Trouwambtenaar Joyce, zijn we aan de slag gegaan met het (her)schrijven van alle website teksten.

Optimaliseer jouw webteksten en zodat de zoekmachine jouw website beter kan indexeren. Zo komt het bedrijf hoger in de zoekresultaten van Google wat zorgt voor een betere vind- en zichtbaarheid onder de doelgroep. Meer online vind- en zichtbaarheid zorgt voor meer verkeer naar je website wat uiteindelijk meer business op kan leveren.

Ja, ik wil

Wil jij ook aan de slag met het verbeteren van de online vind- en zichtbaarheid van jouw bedrijf? Of wil je meer tips of informatie over het optimaliseren van je website of SEO? Wacht niet langer en neem contact met ons op. Wie weet geven wij elkaar het ja-woord op onze samenwerking.

P.s. Ga je trouwen? Dan hebben wij deze leuke trouwambtenaar/babs voor je gevonden.