WEGMETEXCEL

Blogs en artikelen schrijven

Voor Weg Met Excel ontwikkelen wij content in de vorm van blogs en artikelen en zijn we creatief sparringpartner.

Teksten schrijven

Met slechts een korte briefing in jouw eigen woorden gaan wij aan de slag met het schrijven van artikelen voor de doelgroep van jouw bedrijf. Met slechts een korte briefing in jouw eigen woorden gaan wij aan de slag met het schrijven van artikelen/blogs/webteksten voor de doelgroep van jouw bedrijf. We leggen ingewikkelde vaktermen in heldere taal uit en zorgen dat een tekst opvalt en blijft hangen.

We schrijven content in de vorm van blogs en artikelen voor de website en vertalen deze content door naar andere kanalen zoals LinkedIn. Tijdens het schrijven van de artikelen focussen we ons naast de inhoudelijke content ook op doelgroepgericht schrijven en schrijven we SEO-geoptimaliseerde teksten.

Extra leuk: we spraken Patrick over Weg Met Excel voor Smarter Magazine. Zo verwerkten we zijn eigen ondernemersverhaal in een artikel voor het magazine.

“Maud en Sam helpen mijn bedrijf met het maken van interessante blogs en berichten. De resultaten die ze in korte tijd hebben laten zien, zijn beter dan andere bedrijven waarmee ik eerder heb gewerkt. Ze zijn betrouwbaar, communiceren snel, en komen met waardevolle ideeën.”

Patrick Pelsma, eigenaar WegMetExcel

Creatief sparringpartner

Wij creatief sparringpartner. Even inspiratie nodig? Wij denken graag mee. Op dit soort momenten plannen we een digitale meeting in. Waarom digitaal? Omdat Weg Met Excel vaak vanuit het buitenland werkzaam is. Zo schakelen we snel en efficiënt om dingen samen te bespreken.