Smarter

Ondernemersverhalen schrijven

Dit succesverhaal delen we maar al te graag met jullie. Voor Smarter mochten we een magazine ontwikkelen gevuld met inspirerende ondernemersverhalen. Gecreëerd voor en door ondernemers.

Van sketch tot magazine

Smarter stimuleert ondernemerschap. Je kunt bij ze terecht voor alles wat met ondernemerschap te maken heeft. Kennis en inspirerende verhalen worden gedeeld, zo ook door middel van dit (online) magazine. Samen zijn we om de tafel gaan zitten en hebben we vanaf sketch af aan bepaald wat het doel, de uitstraling en de inhoud van het magazine zou worden.

"We schakelde Roze Pepers in voor het afnemen van interviews en het schrijven van teksten in ons Smarter Magazine. Wat een verfrissende en creatieve verhalen hebben we ontvangen. We zijn ontzettend trots en blij met het resultaat! Aanrader!"

Rob Haenen, eigenaar Smarter

Inspirerende ondernemersverhalen

Voor ons, als jonge ondernemers, is het tof om samen met andere ondernemers te werken. Voor deze opdracht gingen we in gesprek met verschillende ondernemers. Tijdens de gesprekken deelden ondernemers hun verhaal en ondernemerstips die te lezen zijn in het Smarter Magazine. Het magazine is online te lezen, maar wordt ook verspreidt onder de vele ondernemers die aangesloten of een bijdrage leveren aan de Smarter Community. Goed nieuws, dit is de eerste druk die verschenen is. Op naar nóg meer inspirerende ondernemersverhalen die wij mogen verzamelen.

Smarter samenwerken

Naast dat we voor Smarter de mooiste ondernemersverhalen verzamelen en bundelen tot een magazine, werken we ook samen. Als partner in hosting en website onderhoud zijn de lijntjes kort, flexibel en snel.