Anneke de Kort | Office Support & Virtual Assistant

Teksten schrijven

Soms is een frisse blik alles wat je nodig hebt. Virtual Assistant Anneke de Kort was toe aan vernieuwde teksten voor haar website. Tijd om samen te sparren!

Samen sparren

Onder het genot van een koffietje bespreken we samen de punten door. We leggen de focus op wat jij belangrijk vindt. Voor ons is een korte briefing vaak al genoeg om voor je aan de slag te gaan. En dat is precies wat we voor Anneke gedaan hebben. We hebben de website en haar wensen doorgenomen en zijn aan de slag gegaan.

"Na een korte breefing gingen de dames van Roze Pepers aan de slag met de teksten van mijn website. Het resultaat? Prettig leesbare teksten in de juiste tone of voice, aansluitend bij mij als persoon en bedrijf. Ook werd ik goed en geheel vrijblijvend geadviseerd over het onderhoud van mijn website en de belangrijke aandachtspunten hierin. Kortom, een heel tevreden klant hier!"

Anneke de Kort, eigenaar Anneke de Kort | Office Support & Virtual Assistant

Website teksten schrijven

Na een korte briefing hebben we nieuwe website teksten ontwikkeld voor de website van Anneke. Voor ons is het allerbelangrijkste dat de teksten een afspiegeling zijn van je bedrijf en/of hoe je bent als persoon. Zakelijk, professioneel en/of met een knipoog? Alles is mogelijk.